Welkom in het Aulnenhof,
een karaktervolle hoeve in
een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen
laten uitkomen.

Jouw feest in goede handen dankzij Aulnenhof

Contacteer ons

Over ons

Een sfeervol ingerichte authentieke hoeve, gelegen op een prachtige locatie: dat is wat Aulnenhof je te bieden heeft. De deuren van onze hoeve staan dan ook steeds open voor jouw onvergetelijk trouwfeest, sfeervol bedrijfsevenement en meer. Heb je op dat event gefeest tot in de vroege uurtjes? Geen probleem. Onze romantische hoeve heeft verschillende stijlvolle en comfortabele kamers  zodat je, na een memorabel feest, weer volledig tot rust kan komen.

Authentieke charme in familiale sfeer

Boek je zo’n gezellige overnachting bij Ignace en Petra in Aulnenhof? Dan kan je rekenen op een verblijf vol authentieke charme in een familiale sfeer. Wanneer je aankomt, verwelkomen we je namelijk op dezelfde manier waarop we onze eigen vrienden verwelkomen: warm, hartelijk en gastvrij.

Jouw overnachting wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring door deze persoonlijke benadering.

Jouw overnachting wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring door deze persoonlijke benadering. Het is dan ook al sinds 1994 onze ambitie om mensen zich tijdens het volledige verblijf thuis te doen voelen.

 

 

Locatie met rijke geschiedenis

Naast de jarenlange ervaring van Ignace en Petra, heeft ook het gebouw een rijke geschiedenis. In 657 bouwde Sint-Landelius de abdij van Aulne aan een bocht van de Samber in Henegouwen, nabij Charleroi. De naam Aulne kreeg het gebouw omwille van de elzen in de buurt.

Een fantastisch feest, een zakelijk bedrijfsevenement of een romantische overnachting?
In 1739 werd het huidige gebouw neergezet door de familie Defraisne als abdijhoeve. Na vele plunderingen, overnames, restauraties en zelfs de Franse Revolutie groeide deze historische plek uit tot het gezellige hotel dat het vandaag is. Een fantastisch feest, een zakelijk bedrijfsevenement of een romantische overnachting? Bij Aulnenhof ben je verzekerd van een verblijf in een familiale sfeer waarbij gezelligheid en geschiedenis centraal staan. Neem nu contact op met ons en boek jouw onvergetelijke overnachting in Aulnenhof.